Navigatie

Je denkt erover om een nagelstying opleiding te gaan volgen? Dan ben je bij beautysisters in Purmerend (Noord Holland) aan het juiste adres. Onze docente heeft al 10 jaar salonervaring met acryl, gel, acryl/gel en gel polish. Wil jij graag professioneel nagelstyliste worden? Lees dan hieronder ons aanbod en kies de opleiding die het beste bij jou past. Wil je persoonlijk advies? Dan ben je altijd welkom om contact met ons op te nemen.

Opleidingen op maat
Voor het volgen van onze opleidingen is geen vooropleiding nodig. Onze opleidingen bevatten een gedeelte theorie en een gedeelte praktijk en bestaan uit verschillende modules.  Tijdens het opleidingsprogramma werken we met kleine groepjes. Wij werken tevens op "echte" modellen, omdat elke klant weer anders is. Dit is dè manier om na de opleiding goed voorbereid aan de slag te gaan. Minimaal één keer per week zet je zelf thuis een set kunstnagels als huiswerk. Maar waarschijnlijk vind je het zo leuk dat je meer zal gaan oefenen. 

Modellen:
Jij als cursist regelt zelf modellen. Mocht dit niet lukken, dan kunnen wij proberen daar voor te zorgen, mits het op tijd aangegeven wordt. Tijdens de lessen wordt er maar op 1 hand gewerkt. De andere hand van je model maak je thuis af. Hierdoor kun je meteen de technieken herhalen. Zorg ervoor dat je in de week na de les, minimaal 1 volledige set nagels thuis hebt gezet en maak hiervan een foto zodat wij je tips en trucs kunnen geven.

© 2017 - 2019 beautysisters | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel